Trečiadienis, 24 balandžio, 2024
PradžiaGamintojaiMercury MarineMercury pristato Avator™ 7.5e elektrinį variklį

Mercury pristato Avator™ 7.5e elektrinį variklį

Elektrinė revoliucija

- Advertisement -

(2023 m. sausio 4 d.) Mercury Marine pristatė elektrinį pakabinamąjį variklį Mercury® AvatorTM 7.5e. Šis modelis yra pirmasis iš elektrinių pakabinamų modelių linijos, kuris buvo pristatytas 2023 m., nes Mercury tęsia savo pažadą būti elektrifikuotų variklių lyderiu. „Avator“ yra kitas „Mercury“ žingsnis į priekį variklių inovacijų srityje. Be to, „Mercury“ ketina pristatyti savo „Avator 20e“ ir „35e“ pakabinamų variklių koncepcijas, kurie pasirodys vėliau 2023 m.

„Avator 7.5e“ variklis , prie veleneo, generuoja 750 W galią ir išvysto panašų greitį bei pagreitį kaip „Mercury“ 3,5 AG keturtaktis variklis. Siūlomas su vairalazdė arba nuotolinio valdymo pulteliu, jis idealiai tinka varyti daugybei mažų laivelių, įskaitant pripučiamus RIB’us ir baidares.

Naudojimo paprastumas

Elektrinis variklis Avator 7.5e užtikrina švarią ir tylią galią su naujoviškomis funkcijomis, leidžiančiomis mėgautis vandeniu. Keičiamos baterijos, greito prijungimo tvirtinimo sistema ir intuityvūs valdikliai palengvina paruošimą ir valdymą. Ryškus spalvotas ekranas seka akumuliatoriaus įkrovimo lygį ir nuplaukiamą atstumą, kad užtikrintai mėgautumėtės plaukimu.

Baterijos ir įkrovikliai

Dėl didelio efektyvumo ir pažangios ličio jonų akumuliatorių sistemos, elektrinis „Avator 7.5e“ yra sukurtas taip, kad garantuotu ilgiausiai įmanoma nuplaukiamą atstumą. 1 kWh ličio jonų akumuliatorius buvo sukurtas bendradarbiaujant su Mastervolt akumuliatorių ekspertais ir sukurtas jūsų poreikiams. Tai saugus, patikimas 48 V maitinimo šaltinis, kuris buvo išbandytas kritimo metu ir įvertintas IP67 (nepanardinamas) atsparumo vandeniui reitingu.

Išmanieji įkrovikliai nuolat stebi įtampą ir srovę, kad užtikrintų saugų ir efektyvų įkrovimą, ir gali išsijungti, kad apsaugotų akumuliatorių, jei kyla problemų. Išmanusis skaitmeninis ekranas nuolat seka jūsų esamą maitinimo būseną ir numatomą veikimo laiką.

Mobili integracija

„Avator 7.5e“ variklis yra pirmoji „Mercury“ sistema, suderinama su visiškai nauja „Mercury Marine“ programa, skirta „iOS®“ ir „Android™“ įrenginiams. Jus galite nemokamai parsisiųsti programą ir mėgautis pagrindinėmis funkcijomis, įskaitant mokymo programų biblioteką ir galimybę susisiekti su pageidaujamu pardavėju, kad gautų eksperto pagalbą. Prijungus Mercury SmartCraft® Connect modulį prie šio variklio, atrakinamos išplėstinės programos funkcijos. Tai apima GPS žemėlapį kelionėms planuoti ir atstumo atvaizdavimą, kad galėtumėte drąsiai tyrinėti vandens plotus. Programa taip pat gali būti naudojama stebėti greitį, akumuliatoriaus lygį, variklio veikimo valandas ir sistemos pranešimus. Jame pateikiami išsamiausi šio variklio veikimo duomenys.

Reklama
Panašus straipsniai
- Advertisment -

Populiariausi