Ketvirtadienis, 25 balandžio, 2024
PradžiaVandens transportasAksesuarai/DalysMercury varikliai jūsų delne

Mercury varikliai jūsų delne

- Advertisement -

VesselView Mobile priedas Mercury varikliams leidžia gyvai stebėti visą svarbią informaciją. Visa informacija atvaizduojama Jūsų telefono ekrane. Apsukos, temperatūra, kuro suvartojimas, skysčių slėgis, veikimo valandos r dar daugiau. Patys pasirenkate ką norite matyti. Gamintojas teigia, kad informacija atvaizduojama itin tiksliai.

Lengva instaliacija ir paleidimas

Anot gamintojo, prireiks tik kelių minučių šiam produktui pajungti ir naudoti. Priedelis suderinamas su visais pakabinamais Mercury varikliais pagamintais nuo 2004 metų, didesniais nei 40 AG ir palaikančiais SmartCraft technologiją. Turint omenyje ypač konkurencingą kainą (šiek tiek virš 200 Eur), produktas tikrai vertas savo pinigų.

Pirštas ant pulso

Šio priedo pagalba ne tik žinosite esamus variklio parametrus, bet taipogi busite informuoti atsiradus sutrikimams bei dėl poreikio atlikto serviso darbus. Nebereikės fb klausinėti ką reiškia tris trumpi cyptelėjimai ar kažko panašaus. Viename įrenginyje gausite visą svarbią informaciją, kuriai atvaizduoti anksčiau reikėdavo begalės įrangos ir ženklios investicijos.

Reklama
Panašus straipsniai
- Advertisment -

Populiariausi